субота, 08 квітня 2017 12:17

Як організувати весілля

Як організувати весілля
Весільний організатор допоможе молодятам зекономити кошти та сили. Фото - pixabay.com

Влаштувати весілля мрії по кишені можна, розпланувавши окремо кожен етап підготовки. Допомогти у цьому можуть весільні організатори.

"Один з важливих етапів — подача заяви. Вартість послуг у різних регіонах різна — від 100 до 1 тис. грн. У вихідні та неробочі дні вартість збільшується в два рази. В деяких рагсах обов'язковими вважаються послуги відеооператора та фотографа, а також шампанське і фрукти. Значить, і сума церемонії зросте. Тому дізнавайтеся всі ці деталі заздалегідь. Близько 13 тис. грн доведеться викласти за банкет на 20 гостей", - каже весільний організатор Олександра Стасевич, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля в стилі "50 відтінків сірого": всі деталі організації

Другий етап підготовки до весілля починається з картинки. Її молодята повинні намалювати в своїй голові. Наступний крок — зрозуміти, яким є бюджет. Можна все робити самим. А можна найняти весільного організатора, який візьме на себе ефективний розподіл фінансів і проконтролює якість послуг. На бюджет весілля впливає кількість гостей.
Весілля до 20 гостей з пристойним рестораном, мінімальним декором, без шоу-програми, але з нарядом молодят і обручками, обійдеться мінімум в $2тис. Такі маленькі весілля, як правило, організовує молодь. А якщо весілля фінансують батьки, кількість гостей може зрости навіть до 300.

Що стосується свідків, то їх сьогодні або взагалі не беруть, або, як в американських весіллях, — 5-6 дівчат — просто подружки нареченої, які одягаються в однакові сукні для яскравої фотосесії.

У фотосесії в стилі love story бажано обіграти справжню історію знайомства пари або справжній дозвілля — тоді фото будуть природними. Сьогодні в моді — репортажні фото з емоціями. Ціна фотосесії залежить від часу і локації — прогулянка по одному місцю тривалістю 2-3 години коштуватиме $150-200. У середньому виходить історія в 150 кадрів. Головне — пам'ятайте: красива love story вийде, якщо цього хочуть дві людини.

Якщо ви зібралися святкувати весілля за кордоном на якому-небудь курорті, то варто знати, як можна заощадити бюджет на заході такого формату.

Зараз ви читаєте новину «Як організувати весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути