вівторок, 27 вересня 2016 00:07

Весілля в стилі "50 відтінків сірого": всі деталі організації
10

Якщо ви у захваті від "50 відтінків сірого" і мрієте про весілля в стилі "Анастейша + Крістіан", вам треба буде ретельно спланувати не тільки матеріальну сторону питання, пише "Ліза".

Доведеться тонко відчути душевний стан Анастейші, щоб перейняти її захоплення тими можливостями, які відкрилися їй разом зі шлюбом.

1. Історія Попелюшки

Весілля в стилі "50 відтінків сірого" – це насамперед історія Попелюшки, яка виходить заміж за принца.

2. Невинність

Наречена Крістіана Грея, незважаючи на дорослі ігри в Червоній кімнаті, залишається милою і невинною. І ця невинність відбивається в очах, рухах, міміці. Ніякої розпусти. Зовні потрібно залишатися скромною.

3. Весільний бондаж

 

Швидше за все, ви стикалися з цим поняттям не лише в теорії, але і на практиці. Спробуйте зв'язати наречену. Хоча б для фотосесії або першої шлюбної ночі.

4. Сіра кольорова палітра

 

Якщо дещо спростити розуміння стилю "50 відтінків сірого", то ви сміливо можете використовувати сірі тони у весільному декорі та одязі. Причому всі можливі відтінки сірого.

5. Вузьке коло людей

 

Весілля Крістіана і Анастейші розраховане на вузьке коло людей. Затишна атмосфера за столиком з сірою скатертиною – відмінний варіант для весілля в стилі "50 відтінків сірого".

6. Сукня нареченої

 

Чому б вам не скористатися сірою гамою і не вибрати сіру сукню? Візьміть приглушений відтінок сірого для основної тканини, яку ви зберете поясом насиченого сірого кольору на талії.

7. Подружки нареченої

 

Якщо ви збираєтеся запрошувати кілька подружок нареченої, потурбуйтеся про те, щоб їх плаття теж відображали концепцію весілля. Нехай їхні сукні будуть у різних відтінках сірого.

8. Запрошення

 

Запрошення у відтінках сірого – важливий атрибут подібного весілля. Ви можете прикрасити їх сірим мереживом і стрічками молочного кольору. Ці колірні тони доповнюють один одого.

9. Весільний букет

 

Елементи сірого кольору у весільному букеті – обов'язкова умова весілля в стилі "50 відтінків сірого". Візьміть, наприклад, ніжно-білі півонії, які будуть грати контрастом з сірими африканськими квітами.

10. Костюм нареченого

 

Звичайно ж, сірий. У поєднанні з білою сорочкою і білою квіткою – виглядає чарівно.

11. Макарун

 

З начинкою - чорний ром і спеції. Неймовірне поєднання смаків для справжніх цінителів французького десерту.

12. Торт

 

Для любителів класичних весільних солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-8 запитань до весільного флориста

Зараз ви читаєте новину «Весілля в стилі "50 відтінків сірого": всі деталі організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути