неділя, 25 вересня 2016 22:38

Не хочу заміж: що робити?

Не хочу заміж: що робити?

"Не хочу заміж", - звучить як діагноз. Прийнято вважати, що всі представниці прекрасної статі мало не з народження мріють про чоловіка, купу дітей і затишний будинок. Дівчата, які не відчувають трепету з приводу білої сукні, маршу Мендельсона і обручок вважають себе ненормальними або нездоровими. Власне кажучи, таку думку їм нав'язує суспільство. Чи таке важливе для жінки заміжжя, і що робити, якщо заміж зовсім не хочеться, пише charivna.in.ua.

Причин, чому жінка нее хоче заміж, може бути декілька.

1. Жінка не хоче жертвувати кар'єрою. Самореалізація важлива не тільки для чоловіків, але і для жінок. Безумовно, є такі представниці слабкої статі, які отримують неймовірне задоволення від турботи про дітей і догляді за будинком, але їх дуже мало. Більшість дівчат здобувають вищу освіту і хочуть домогтися кар'єрних висот нарівні з чоловіком. Тільки сильний і впевнений у собі чоловік терпітиме поруч дружину, яка добре заробляє і займає високу посаду. Якщо ваш партнер до таких не відноситься, то він може змусити вас відмовитися від своїх планів на користь сім'ї. А народження дітей може остаточно поставити хрест на вашій кар'єрі.

2. Не хочу заміж, тому що боюся серйозних стосунків. Виявляється не тільки чоловіки бояться шлюбу, є такі й жінки.

3. Деякі дівчата не хочуть втрачати свободу і бути прив'язаними до однієї людини. Доведеться звикати жити з іншою людиною, ділити з ним ліжко, стіл, радості і неприємності. А у вашого чоловіка є ще певні звички, які будуть спочатку дратувати. Сім'я-це важка праця, це робота над собою та стосунками. Від чогось доведеться відмовитися.

4. Не хочу заміж, тому що не довіряю чоловікам. Нерідко відсутність бажання побудувати серйозні стосунки з чоловіком буває у тих жінок, які не мають перед очима позитивний приклад вдалого заміжжя.

5. Нічого хорошого у шлюбі немає. Невдалий перший досвід заміжжя може на все життя відбити бажання будувати сім'ю. Наприклад, якщо чоловік був тираном, безробітним ледарем, нечистоплотним або бабієм, то складається враження, що хороших чоловіків просто не залишилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 поширених помилок нареченої

Враховуючи усі перераховані причини, жінкам можна порадити ще раз переглянути ситуацію, яка склалася. Запам'ятайте, що не хотіти заміж-це абсолютно нормально. Можливо, час ще не прийшов, чи ви не зустріли свого судженого. У будь-якому випадку поспішати і виходити заміж за першого ліпшого тільки тому, що люди вас засудять, не варто.

Зараз ви читаєте новину «Не хочу заміж: що робити?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути