неділя, 25 вересня 2016 14:43

6 поширених помилок нареченої

6 поширених помилок нареченої

Якщо ви плануєте весілля - попереду багато справ. Щоб не робити помилок, "Ліза" радить ознайомитися із тими, які робили інші наречені.

1. Приголомшлива новина
Звичайно, новина про ваше весілля – це щось феноменальне! Ти поспішаєш поділитися нею з друзями у соціальних мережах якнайшвидше. Для того щоб твої близькі не образилися на тебе, в першу чергу потрібно повідомити їм.

2. Гроші на вітер
Перед тим, як витрачати гроші – склади бюджет весілля. Краще зайвий раз перерахувати всі витрати, ніж хапатися за голову, коли матеріальні ресурси закінчуються. Думай, розподіляй, плануй.

3. Перенасичення інформацією
Зараз в інтернеті можна знайти сотні і тисячі варіантів оформлення весілля, весільної сукні і інших важливих деталей весільного заходу. Намагайся фільтрувати всю інформацію. Подумай про те, яке весілля ви хочете. І тільки тоді вивчайте весільний ринок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 секрети, як заощадити на курортному весіллі

4. Весільна сукня
Про що ти думаєш першим ділом, коли плануєш весілля? Правильно, про весільну сукню. Так от, про неї бажано думати не в першу чергу. Ця деталь вимагає чітко опрацьованого весільного бюджету, у видатках якого буде графа "Весільне плаття".

5. Наречений без уваги
Треба пам'ятати, що у твого майбутнього чоловіка теж є думки на рахунок весілля, побажання до оформлення, списку гостей, меню. Постарайтеся вирішувати проблеми удвох.

6. Весільний режим
Існує поняття весільний режим або передвесільна лихоманка, це хвилювання, турбота, переживання. Ти забуваєш про те, що таке відпочинок, намагаєшся проконтролювати кожну деталь у процесі підготовки. Але це неправильно. Наречена повинна бути щасливою і не виглядати втомленою. Подбай про себе.

Зараз ви читаєте новину «6 поширених помилок нареченої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути