середа, 30 листопада 2011 09:44

Берлінським туристам пропонують екскурсію по місту з зав'язаними очима

Берлінським туристам пропонують екскурсію по місту з зав'язаними очима

Тим, хто вже бачив усі визначні пам'ятки Берліна, пропонується пройти по місту з зав'язаними очима і відчути його за допомогою звуків і запахів.

Окуляри для сну та абсолютне відчуття довіри - це все, що потрібно для того, щоб стати учасником незвичайної екскурсії столицею Німеччини. Окуляри бажаючим пізнати світ звуків Берліна видасть гід, довіру екскурсанти повинні "принести з собою", пише Die Welt.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берліні покажуть еротичну продукцію 60 країн світу

За 90 хвилин, протягом яких триває "сліпа" екскурсія, маршрут якої проходить по центру Берліна, районами Шарлоттенбург і Фрідріхсхайн-Кройцберг, туристи можуть дізнатися, як звучить Берлін (вуличний шум, метро, ??цвірінькання птахів, мови, діалекти) і як він пахне. Наприклад, можна відчути, чим пахне закусочна, квітник, Александерплац - і як пахне, власне, повітря німецької столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берліні легалізували маріхуану

Запахи не завжди приємні, стверджує автор екскурсії, однак додає, що якщо в жителів міста і гостей є бажання відчути Берлін, то "екскурсії для вух і носа" - це те, що їм потрібно. Організатором екскурсії є камерний ансамбль "Нова музика Берліна". Вартість екскурсії 5 євро. Наступні дати її проведення -2, 7 і 14 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Берлінським туристам пропонують екскурсію по місту з зав'язаними очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути