середа, 05 вересня 2012 15:59

Восени популярні обтягуючі куртки й короткі сукні

Восени популярні обтягуючі куртки й короткі сукні
Фото: vipcrunch.ru

"Головна особливість цьогорічної осінньої моди — парадоксальність. А це значить, що популярні як широкі й вільні теплі жакети, так і витончені обтягуючі куртки", - каже столичний дизайнер одягу Анна Матюшенко.

Бутики поступово заповнюються теплим верхнім одягом різних фасонів. Мода, яка була минулої осені, повертається. Верхній одяг цього сезону має бути вузьким, щільно прилягати до фігури. Це стосується не лише блузок, а й курток. У моді — короткі й обтягуючі, дуже бажано — чорні шкіряні. Із такими добре носити довгу широку футболку білого кольору. Чим коротша куртка, тим довшою має бути футболка, розповідає Анна.

Ще одна тенденція осінніх курток — незвична обробка шкіри. У дизайнерських колекціях їх оздоблюють вишивкою, тисненням, вставками зі шкіри крокодила. Поверхню роблять блискучою і лаковою.

Куртки-жакети цієї осені — довгі, мало не до колін. Зазвичай — лише з одним гудзиком посередині. Такий фасон підійде високим і струнким, бо візуально розширює відкрите декольте й стегна. Повнуватим дівчатам краще купувати куртку на блискавці.

Пальто, на відміну від куртки, цієї осені має бути широким. Найпопулярніший фасон — коротке пальто-кльош. Рукав — широкий, розширюється до талії. Модним буде пальто яскравих кольорів — жовтого, помаранчевого, синього.

Навесні та влітку популярними були широкі сукні грецького стилю і довгі спідниці. Натомість восени входять у моду вузькі короткі сукні типу "Шанель". Як ми знаємо, вони ніколи не виходять із моди і, час від часу, стають актуальними від сезону до сезону.

Якщо у дівчини струнка статура, підійдуть короткі обтягуючі сукні з візерунками. Вузька водолазка вигідно підкреслить верхню частину фігури. Не треба боятися обирати одяг із великим малюнком — худорлявим такий лише додасть об'єму.

Зараз ви читаєте новину «Восени популярні обтягуючі куртки й короткі сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути