пʼятниця, 25 березня 2011 00:00

Під прозору блузу бюстгальтер не вдягатимуть

21 березня у столичному Мистецькому арсеналі завершився 28-й Український тиждень моди. Нові колекції сезону "Осінь-зима 2011–2012" представили 50 дизайнерів. Що буде модне цієї осені, розповіли модельєри Андре Тан, Лілія Пустовіт та Віктор Анісімов.

Сорочки та сукні шитимуть із шифону, шовку та атласу. Тепер ці тканини носять і в холодну погоду з одягом із шерсті, трикотажем і в'язаними речами. До суконь додають деталі чоловічого одягу: масивні блискавки, комірці-стійки із грубого сукна.

Спідниці "сонце-кльош" до п'ят. Квітчасті та одноколірні.

Штани наступної осені вкоротять. Вони мають закінчуватися за кілька сантиметрів від кісточки на гомілці, аби було видно шкарпетки. Довші штани можна підвернути. Повертаються кльош від стегна і завищена талія. Такий одяг приховає зайві кілограми, ноги видаватимуться довшими.

Верхній одяг. Носитимуть широкі пальта з масивними плечима, підперезані ремінцями й поясами. Довжина до коліна або трохи вище. Також жилети зі штучного і натурального хутра до середини стегон.

Головні убори. Будуть модні трикотажні та плетені берети. "Родзинкою" сезону стануть відрізні капюшони, які за кольором і матеріалом відрізнятимуться від верхнього одягу.

Взуття. У моді зручне шкіряне взуття на товстих підборах і платформі. Замшеві туфлі на шпильках взуватимуть лише на офіційні події та під класичний одяг. Актуальні грубий округлий носок і шнурівка.

Білизна. Бежеві та рожеві бюстгальтери і труси з високою талією. Під прозорі блузи бюстгальтер не вдягатимуть. Груди прикриватимуть шарфом або хутряною накидкою. Будуть модні жовті, рожеві та зелені колготки. Носіть вбрання приглушених відтінків, на тон світліших за взуття. Якщо вдягаєте бордові туфлі, колготки мають бути світло-малинові.

Аксесуари. Як і минулого сезону, залишаться актуальними масивні шарфи й хомути. Особливий акцент робіть на браслети, шия має бути вільною. Носитимуть або великі сумки-валізи, або маленькі прямокутні барвисті клатчі. Новинкою сезону стануть подвійні шкіряні ремені контрастних кольорів. Їх одягають паралельно або навхрест.

Зараз ви читаєте новину «Під прозору блузу бюстгальтер не вдягатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути