вівторок, 04 жовтня 2011 07:15

Тенденції осені: в'язані кардигани й літні сукні
18

Колекція Анни Бублик осінь-зима 2011/2012, представлена на Ukrainian Fashion Week

Український дизайнер Анна Бублік порадувала: весняна мода перекочувала у осінь й можна суттєво зекономити на гардеробі. Поєднувати літні сукні з теплими в'язаними речами і досі актуально.

"Цієї осені у моді шифонові сукні у поєднанні з теплими, в'язаними в ручну кардиганами або шкіряними куртками. Взуваємо грубоваті шкіряні черевики.Сукні можуть бути різнокольорові за рослинними мотивами. Краще вибирати яскраві кольори — помаранчевий, червоний, зелений. А от верхній одяг та взуття мають бути натуральних кольорів. Актуальні чорний, коричневий або рудий. Щоб не виглядати смішно, верхній одяг і взуття має бути в гармонії", - розказала дизайнер і погодилась з Андре Таном, що середнього розміру сумки цієї осені не актуальні.

"У моді або дуже великі, або дуже маленькі. В колір до взуття або сукні — це до смаку жінки. Якщо вже дуже хочеться носити середнього розміру — можна. Взагалі, жінка не має оновлювати що сезону весь гардероб. Цієї осені треба мати на зміну декілька джинсів, сорочок, светрів та курток і одне пальто", - додала Бублік.

 

Зараз ви читаєте новину «Тенденції осені: в'язані кардигани й літні сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути