вівторок, 01 листопада 2011 18:08

Кольорові панчохи лікують від осінньої депресії

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Відвідувачки "Українського тижня моди"
Відвідувачки "Українського тижня моди"

Купуючи колготи на зиму, звертайте увагу на склад мікрофібри. Чим він більший, тим довше панчохи носитимуться. Так радить Валетина Лящ, продавець панчох і носків на столичному ринку "Даринок".

"Я десять років колготами торгую. Щоб знати, які модні, мені не обов'язково купувати дорогі журнали або слідкувати за тижнями моди. Стиль формують самі покупці. Бачу, що цієї осені дівчата більше купують зелені і руді. Таких привожу на продаж частіше".

Купуючи тоненькі осінні колготи, радить звертати увагу на високий відсоток еластану.

"Це додає панчохам міцності. Якщо нога повнувата, то краще купувати коричневі і чорні без малюнків. Бо приходять крупні дівчатка, а просять колготи з трикутниками або сердечками. Ті сердечка на ногах порозтягуються, нога буде ще повнішою".

Рідко купують панчохи у дрібну і крупну сітку.

"Беруть тільки білу сітку дівчата на весілля. Чорні вже й не пам'ятаю, коли востаннє продавала. Їх просять здебільшого дівчатка-готки. Емо, які носять яскраві шарфи і шапки, навпаки беруть рожеві і фіолетові".

Салатові, жовті і рожеві краще носити молоді. Старші жінки у таких панчохах виглядатимуть смішно і розпусно.

"Коли приходять жінки за 40, і цікавляться кольоровими панчохами, я для них підбираю сині, темнозелені, сірі або темно-фіолетові. Тоді виглядатимете вишукано і стильно".

У кольорових панчохах приходили глядачі на столичний Тиждень моди. Найчастіше одягали коричневі, червоні і зелені.

"Це наймодніші кольори на осінь-зиму 2011-2012, - каже помічниця одного з київських дизайнерів Світлана . - Червоні лікують від осінньої депресії, зелені покращують настрій, коричневі мають колір шоколаду, підсолоджують життя. Дівчата зі стрункими ногами можуть дозволити собі носити яскраві кислотні кольорові колготи, блискучі лосини та легінси. Ними розбавляють занадто темне або сіре вбрання.

З кольорами треба бути обережною. Під синю туніку не вдягайде червоні лосини — засвистять і заклюють. У таке можуть вбратися люди, повністю позбавлені смаку. Зіграйте на контрастах – теплий відтінок комбінуйте з холодним, світлий з темним, яскравий поєднуйте з нейтральним. Рожеве плаття цікаве виглядає із сірими колготками, а червоне – з білими".

Товсті вовняні колготки на зиму підійдуть тільки худим і висиком.

"Огрядним жінкам такі краще виключити з гардероба, бо вони зроблять фігуру важкою. Низеньким треба відмовитися узору з горизонтальними смужками. Власницям об'ємних стегон треба віддавати перевагу темним колготкам. Це додасть фігурі стрункості".

Зараз ви читаєте новину «Кольорові панчохи лікують від осінньої депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути