четвер, 14 жовтня 2010 14:00

"Шарфи не пасують жінкам з короткими шиями й товстими щоками"

 

Головний тренд сезону осінь - зима - довгий в'язаний шарф. В'язка має бути крупною й легкою. Що вужчим він буде, то краще. Бажано, аби не був ширшим за 10 сантиметрів. Обмотуємо один раз довкола шиї, обидва краї звисають спереду. Такі шалики не для тепла - це стильний аксесуар. Якщо ж хочете зігрітися, оберіть дуже широкий  та обмотайтеся ним, аби повністю затуляв шию та плечі.

Кашне з тканини мають спадати на груди, їх не варто закидати за спину, як в'язані. Шовкові гарно носити до блузи з "крилатими" комірцями, заправленої в штани. Зав'язуємо спереду на вузол, краї ховаємо в блузу. Шалик повинен бути коротким і в міру широким.

Несмаком є намотування шарфа на сумку, талію чи ще кудись, окрім голови та шиї. На стегнах поверх сукні красиво зав'язати хустку чи запхнути її замість ременю в петлі штанів.

Шерстяний шарф у жодному разі не пасуватиме до шуби. Краще до пальта чи куртки. Його не варто виставляти назовні й обмотувати поверх одягу. До шуби красиво одягнути шовкову хустку.

Актуальними є натуральні кольори. У минулому залишилися яскраво-жовті, помаранчеві, рожеві, зелені відтінки. Вони були хітовими влітку. Теракотово-коричневий чи зелено-коричневий шалик личитиме передусім світловолосим жінкам. Бо буде контрасним до кольору обличчя, волосся. Смаглявим - світлий. Рудим - зелена, коричнева гама, бордо.

Чорні й білі кашне - це класика, яка не виходить із моди. Але до цих кольорів підбирати одяг теж слід обережно. Білий, наприклад, не пасує до яскраво-зеленого чи до бордового. Тоді як чорний - майже до всього. Головне, аби контрастував із одягом. Що вужчим буде чорний шарф, то краще. Можна обрати тонкий, наче смужка, і легкою петлею обмотати довкола шиї. Із таким шаликом вона завжди має залишатися оголеною.

Якщо ви в синіх джинсах, сірому жакеті, у сірих чи червоних кедах, оповийте шию чорним, білим або синім шарфом. Візерунки, горохи, смужки, які є на ньому, мають бути в тих же тонах, що й одяг.

До плаття личить кашне контрасного кольору - легке й дуже вузьке. Плаття при цьому має бути простого крою, однотонним і мати якнайменше деталей.

Шарфи не пасують лише жінкам із товстою короткою шиєю та товстими щоками. Тоді обличчя робиться ще більш квадратним. Їм краще оголювати шию, груди.

Чоловікам рідко личать світлі шалики. Краще обрати темно-сині, сірі, чорні. Занадто товсте кашне обтяжує.

І теплі широкі шарфи, і легкі тонкі підходять до капелюхів із широкими крисами. Такі є трендом цього сезону. Вони мають бути глибокими, аби заховати вуха.

Зараз ви читаєте новину «"Шарфи не пасують жінкам з короткими шиями й товстими щоками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути