середа, 16 травня 2012 09:22

Патріарх Кирило не встояв перед модою і зареєструвався у соцмережі

Патріарх Кирило не встояв перед модою і зареєструвався у соцмережі
Скріншот: ridus.ru

У соціальній мережі Facebook у вівторок відкрилася сторінка, присвячена патріарху Московському і всієї Русі Кирилу. Зайшовши на неї, можна ознайомитися з патріаршими виступами та новинами, фотографіями предстоятеля РПЦ.

Як повідомляє "Інтерфакс", сторінку планують оновлювати щодня. Представник Синодального інформаційного відділу, який відповідає за цей проект повідомив агентству наступне: "оскільки святійший патріарх Кирило уважно стежить за тим, що відбувається в Інтернеті, він буде стежити і за функціонуванням цієї сторінки".

Восени 2010 року синодальний відділ відкрив канал Російської православної церкви на порталі YouTube. На каналі є служіння патріарха Кирила і основні події духовного життя всієї Церкви. У квітні цього року Патріарх Московський і всієї Русі Кирило закликав священиків не брати участь в ток-шоу і не прагнути до "уявної популярності" в соціальних мережах.

"Не дай Бог нам, людям церковним, спокуситися думкою про нас у блогах або навіть у ЗМІ. Тому що, вчинивши так одного разу, ми потрапляємо в пастку і починаємо робити все, для того щоб підтримувати сформований рейтинг. І як легко перейти фатальну межу і забути про свою пастирську відповідальність", - говорив тоді Кирило.

Зараз ви читаєте новину «Патріарх Кирило не встояв перед модою і зареєструвався у соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути