вівторок, 19 травня 2009 11:29

Олександр Рибак зламав трофей "Євробачення" (ФОТО, ВІДЕО)

Під час нагородження переможця "Євробачення-2009", Олександра Рибака, стався невеликий конфуз. Після того, як торішній переможець, Діма Білан, вручив нагороду Рибаку, норвезький співак із зусиллям поставив кришталевий мікрофон на підлогу і відламав йому ніжку. Правда це мало хто помітив, тому увага на інциденті не концентрувалася. А приз просто швиденько забрали зі сцени, після чого прозвучала повторно пісня переможця конкурсу.

Наступного дня після закінчення конкурсу представник норвезького співака звинуватив організаторів "Євробачення" в наданні дешевого трофея. "Так, він зламаний. Але, я думаю, що все це через слабке склеювання кришталевого мікрофону. Проте це легко виправити", - заявив представник Рибака.

Нагадаємо, переможцем "Євробачення-2009" став Олександр Рибак (Норвегія) з піснею "Fairytale", друге місце посіла Йоганна Гудрун Йонсдоттір (Ісландія), третє місце у дуету, який представляв Азербайджан, Айсель Теймурзаде та Араш.

Переможець за підсумками голосування одержав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

Український представник на "Євробаченні-2009" Світлана Лобода з піснею "Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)" зібрала 76 балів (12-е місце). Анастасія Приходько, яка представляла Росію, посіла 11-е місце, набравши 91 бал.

Між тим, навколо підсумків голосування на "Євробаченні" розгорається скандал. Згідно із заявою віце-президента Першого національного каналу України Романа Недзельського Україна насправді поставила Росії не 8 балів, а нуль. Проте за дві хвилини до того, як вся Європа дізналася симпатії українців, виявилось, що співвітчизники оцінили пісню Анастасії на 8 балів. Організатори "Євробачення-2009" намагалися "зам"яти" грандіозний скандал, пов"язаний з російською учасницею, отож фінальні оцінки можуть бути переглянуті.

На третій хвилині відео видно, як приз розпадається на частини:

Gazeta.ua за матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак зламав трофей "Євробачення" (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути