понеділок, 18 травня 2009 16:00

Україна насправді поставила Приходько 0 балів

Україна насправді поставила Приходько 0 балів
Організатори "Євробачення-2009" намагалися "зам"яти" грандіозний скандал, пов"язаний з російською учасницею Анастасією Приходько. Як повідомляє портал Life.ru, Україна оцінила її пісню "Мамо" не на 8, а на 0 балів. Фінальні оцінки можуть бути переглянуті.

За даними ЗМІ, професійне журі України, рідної країни 22-річної співачки, не поставило Приходько жодного балу. Та й непрофесійне журі оцінило виступ киянки не набагато вище. Проте за дві хвилини до того, як вся Європа дізналася симпатії українців, виявилось, що співвітчизники оцінили пісню Анастасії на 8 балів.

Подібний інцидент українська сторона замовчувати не має наміру, відзначає видання. "По-перше, я дуже вдячний за двійку, яку Росія поставила нам, - заявив журналістам віце-президент Першого національного каналу України Роман Недзельський. - Це дуже по-партнерському і по-сусідському!"

"Ми тільки но відправили офіційний лист до EBU (Євразійський мовний союз - прим. ред.). Ми просимо, щоб нам пояснили, як так могло статися. І журі, і глядачі на Україні проголосували за Норвегію", - пояснив представник українського телебачення. За її словами, цю "неймовірну цифру" EBU повідомив буквально за 2 хвилини до ефіру, так що українським телеведучим довелося озвучити надіслану інформацію.

"Ми не контролювали SMS-голосування, але знали рішення професійного журі. Ми не дали Росії жодних балів, - додав Недзельський. - Йде звичайна маніпуляція. Зрозуміло, що Норвегія об"єктивно перемогла, і тут немає питань. Але звідки у Приходько від України взялося 8 балів?!"

За матеріалами NEWSru.com, Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Україна насправді поставила Приходько 0 балів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути