пʼятниця, 01 липня 2011 13:57

Дівчині видалили пухлину на півобличчя

Перуанські лікарі провели унікальну в своєму роді операцію. 22-річній Вікторії Мендозі видалили пухлину мозку, що важила 1,5 кілограма.

Дівчині також провели реконструкцію обличчя. Пухлина займала по-голови Вікторії, покалічивши її до невпізнання. Вона була настільки величезною, що видавила дівчині око.

Лікарі клініки Дос де Майо в Лімі оперували Вікторію Мендозу 20 годин, поєднавши видалення пухлини з пластичною операцією. Таке хірургічне втручання провели вперше в історії, стверджують хірурги.

Клініка Дос де Майо в Перу відома своїми інноваціями. Нещодавно її фахівці ввели онлайн-консультації доктора ендокринолога.

Тепер хворим, що страждають на цукровий діабет необов'язково приїжджати до лікарні. Консультацію можна отримати, надіславши дані лабораторних досліджень за допомогою електронної пошти або спеціальної комп'ютерної програми, створеної спеціально для запису та обробки аналізів.

Зараз ви читаєте новину «Дівчині видалили пухлину на півобличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути