пʼятниця, 10 червня 2011 14:05

Чигринському зробили чергову операцію

Чигринському зробили чергову операцію

Днями чергова операція була зроблена захиснику збірної України та донецького "??Шахтаря" Дмитра Чигринського. Про це повідомляє офіційний сайт донецької команди.

Він знаходиться в одній з клінік Мюнхена. На цей раз мова йшла про вилучення металевого пристосування, що фіксувло травмовану ногу. Операція пройшла успішно. Якщо все буде розвиватися, як заплановано, то можна буде говорити про завершальну стадію лікування. За якою піде реабілітаційний період.

Передбачається, що захисник донецького "??Шахтаря" проведе під наглядом німецьких фахівців ще близько 10 днів. Після чого приєднається до команди, яка до того моменту буде перебувати на тренувальному зборі в австрійському містечку Гоїнг.

Нагадаємо, захисник отримав травму ще в березні в поєдинку "Шахтаря" проти луцької "Волині". Через проблеми зі здоров'ям не зміг допомогти збірній України в товариських поєдинках проти збірних Узбекистану та Франції.

РБК Спорт

Зараз ви читаєте новину «Чигринському зробили чергову операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути