пʼятниця, 21 жовтня 2011 18:10

Пара лесбіянок хочуть зробити своїй дитині операцію зі зміни статі

Пара лесбіянок хочуть зробити своїй дитині операцію зі зміни статі

Лесбійська пара з Каліфорнії стверджує, що їхній 11-річний прийомний син Томмі мріє змінити стать і стати дівчинкою на ім'я Теммі. Тому вони домоглися того, щоб дитина почала приймати гормони, що блокують початок статевого дозрівання. На думку "мам", це дасть йому більше часу для того, щоб остаточно визначитись зі своєю майбутньою статевою приналежністю. Прихильники пари стверджують, що прийом гормональних препаратів не буде мати серйозних побічних ефектів і є найрозумнішим варіантом для таких дітей, повідомляє Foxnews.

Але навіть у винятково толерантній Каліфорнії знайшлися противники цієї ініціативи. На їхню думку, 11-річна дитина не може приймати в такому віці рішення, яке змінить все його життя. І вже тим більше, батьки не повинні підбурювати його до цього.

Професор психіатрії Університету Джона Хопкінса Пол Макхью вважає батьків хлопчика безвідповідальними і звинуватив їх у жорстокому поводженні з дитиною.

З ним згоден і головний редактор відділу здоров'я Foxnews Менні Альварес. За його словами, вживання гормональних препаратів зовсім недоречно для природного розвитку організму хлопчика, все це може призвести до сумних наслідків для здоров'я Томмі. "Навіть дорослі транссексуали, які вживають гормони, входять до групи ризику - у них вищі шанси отримати проблеми з судинами або захворіти на рак. Що вже говорити про дитину? Йому слід дочекатись кінця статевого дозрівання і тільки потім проходити процедуру зі зміни статі", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії 12-річний хлопчик став наймолодшою ??королевою трансвеститів

Однак Паулін Морено і Дебра Лобелієва (батьки) упевнені, що прийом препаратів піде Теммі (так вони називають сина) на користь і допоможе йому знайти відповідь на головне питання його життя. За їхніми словами, дитина почала ідентифікувати себе як дівчинку з трирічного віку. Вивчаючи в ранньому віці мову жестів через дефект мови, Томмі насамперед показав їм: "Я дівчинка". Спочатку вони подумали, що хлопчик просто помилився, але той вперто твердив, що є дівчинкою. У віці семи років він пообіцяв покалічити свої статеві органи, тоді ж психіатри діагностували у нього розлад гендерної ідентичності.

Після консультацій з лікарями кілька місяців тому дитина почала приймати блокатори гормонів, це буде тривати до тих пір, поки їй не виповниться 14-15 років. Тоді йому доведеться визначитися, в якому статевому "руслі" розвиватися - в чоловічому або жіночому.

Зараз ви читаєте новину «Пара лесбіянок хочуть зробити своїй дитині операцію зі зміни статі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути