четвер, 16 квітня 2009 13:36

Слон-гомосексуаліст став символом зоопарку (ФОТО)

  Ніньйо дуже лагідний до самців
Ніньйо дуже лагідний до самців

Зоопарк польського міста Познань переповнений відвідувачами. Люди бажають подивитися на слона, який прославився своєю нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Десятирічний Ніньйо - тварина складної долі. Через свої фізіологічні особливості йому вже втретє довелося змінювати зоопарк.

Спочатку Ніньйо жив у Варшавському слонівнику. Проте там він забезпечив собі не найкращу репутацію: слон був надзвичайно агресивний по відношенню до самок (постійно тероризував їх, бив хоботом і зіштовхував в басейн), і дуже лагідний до самців.

Тоді Ніньйо ізолювали, вважаючи його небезпечним для інших тварин, а потім і зовсім продали в Будапештський слоновник. Але і там він не прижився. "Ніньйо виявився патріотом. Як тільки приїхав на місце, не хотів виходити з машини. Довелося знерухомити його і витягувати з вантажівки за ноги", - розповідають фахівці.

Тепер слон знов повернувся до Польщі, ставши своєрідним символом Познані. Вже декілька днів поспіль натовпи поляків відвідують зоопарк з однією тільки метою - побачити сумнозвісного слона.

Проте зоологи побоюються, що якщо слон не відмовиться від своєї нетрадиційної орієнтації і не розмножуватиметься, то стане для зоопарку "мертвим вантажем".

Можливо, ситуацію виправить слониха, яку спеціально для Ніньйо виписали з Голландії.

НТВ

Зараз ви читаєте новину «Слон-гомосексуаліст став символом зоопарку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути