понеділок, 06 березня 2017 18:16

Як оригінально оформити домашню бібліотеку
15

Фото: muratordom.pl

Книги в домі можна зберігати у на полицях, які скомпоновані максимально стильно. Для цього треба трохи фантазії та якісного матеріалу для полиць. Ідеї для інтер'єру з великою кількістю книг публікує muratordom.pl.

Добрим місцем для книжкових полиць у домі є піддашшя та просторі кімнати, де можна поставити диван для читання. Сучасні дизайнери інтер'єру компонують кутки з літературою у вбудованих шафах, над сходами, а також встановлюють для книг додаткову підсвітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад як вибрати письмовий стіл для дитини

Особливістю сучасного оформлення книг є те, що їх не ставлять надто тісно - залишають багато вільного простору. Це тому, що книга в домі має в першу чергу бути призначена для читання, а не для декорації. А книги, які стоять не надто тісно, зручно брати та ставити на місце. На таких полицях, як правило, немає запилених книг, тому вони чудово вписуються навіть у кухню чи їдальню.

У зведенні книжкових кутків популярні еко-тенденції - коли будівельні матеріали не покриті фарбами, є багато дерева та природного кольору. Як наприклад, полиця, виготовлена з цегли та широких відполірованих дощок. На фоні таких меблів масивні полиці в кабінеті, вщерть обкладеному літературою виглядають надто суворо та банально.

Зараз ви читаєте новину «Як оригінально оформити домашню бібліотеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути