середа, 01 травня 2024 02:20

Великдень на носі: як легко й швидко вимити вікна до блиску

Великдень на носі: як легко й швидко вимити вікна до блиску
Перед Великоднем зазвичай влаштовують генеральні прибирання. Фото: evrookna-kiev.com.ua

Традиційно перед великодніми святами люди ретельно прибирають домівки. При цьому справжньою проблемою може стати миття вікон.

Іноді не допомагають досягти бажаного результату навіть дорогі миючі засоби. Геніальне рішення знайшов британський експерт з побутової хімії, пише Mirror.

За словами Майлза Робінсона з Value Doors, газети можуть допомогти зробити ваші двері та вікна "блискучими" та заощадити кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли мити вікна перед Великоднем: є лише один найвдаліший день

"Газетні волокна природно поглинають вологу і мають тонку текстуру, що робить їх ідеальними для досягнення бездоганної чистоти скла. Порівняно зі звичайними ганчірками та паперовими рушниками, газета перевершує їх, оскільки практично не залишає слідів, що дозволяє щоразу досягати бездоганного блиску", - каже Робінсон.

Експерт також рекомендує приготувати миючий розчин з білого оцту та води і щедро розбризкати його на скло. Потім зім'яти газету і протерти вікна круговими рухами.

"Чорнило на газеті - це бонус, який допоможе видалити плями і досягти бездоганного результату. Нарешті, візьміть свіжий шматок сухої газети, щоб відполірувати скло, що значно посилить блиск. Це фінальний штрих, який має вирішальне значення", - додав Робінсон.

Вимити ідеально увесь посуд можна за допомогою одного засобу, який є на кожній кухні. Цієї хитрості навчились французькі господині, які славляться своїм мистецтвом підтримувати ідеальний порядок в домі.

Француженки майже завжди посипають губку сіллю перед початком цього процесу.

Зараз ви читаєте новину «Великдень на носі: як легко й швидко вимити вікна до блиску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути