четвер, 15 грудня 2016 23:05

Лікарі зафіксували четвертий випадок смерті від грипу
3

Грип "Гонконг" вбив 7-річну дівчинку із Кривого Рогу на Дніпропетровщині. Четвертий випадок смерті від ускладнень після грипу підтвердили фахівці в Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епідемія грипу поширилась на 11 областей

Про це повідомляє ТСН.

"Щодо медиків "швидкої", які діагностували у дитини ГРВІ та фарингіт, тепер проведуть службову перевірку. Дівчинка згоріла за добу, у неї була висока температура, проблеми з диханням і судоми. Досі не зрозуміло, чи пропонували лікарі госпіталізацію: медики кажуть, що так. Батьки дівчинки наполягають, що ніхто про це не сказав. У ситуації розбиратимуться незалежні експерти. У департаменті створили клініко-експертну комісію. Висновки, зокрема і дисциплінарні, зроблять", - пообіцяла Олена Лугова, заступник начальника департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після важкого дня тримайтесь подалі від ліжка

Дівчинка в Кривому Розі померла в неділю. До цього у Міністерстві охорони здоров'я України заявили про третій летальний випадок від грипу цього року. Померлий у Дніпрі 60-річний чоловік входив до групи ризику – мав хворе серце.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі зафіксували четвертий випадок смерті від грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути