неділя, 12 лютого 2017 18:27

Збій у додатку Uber привів подружжя до розлучення

Збій у додатку Uber привів подружжя до розлучення

На півдні Франції бізнесмен судиться з компанією Uber. Сума позову становить € 45 млн. Адвокат позивача заявив, що через збій у додатку дружині чоловіка стало відомо про його зв'язок на стороні.

Про це повідомляє видання Le Figaro.

Чоловік розповідає, що якось замовляв Uber з телефону своєї дружини. Він вийшов зі свого акаунту в додатку, але попри це додаток продовжував надсилати на телефон дружини повідомлення про поїздки чоловіка, які і викликали у неї підозри. Подружжя розлучилося.

"Мій клієнт став жертвою помилки в додатку. Ця помилка коштувала йому проблем в особистому житті", - заявив адвокат Давид-Андре Дармон після того, як справу передали до суду в Грассі.

Адвокат зауважив, що його клієнт не бажає, аби його ім'я розголошували. І не став коментувати інформацію про суму позову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна та відсутність кредитів на житло призводять до розлучень

Видання зазначає, що інші користувачі Uber також стикалися з подібними збоями у роботі додатку. Газета провела власний експеримент: зайшла до акаунту в додатку на iPhone та вийшла з нього, а потім замовила водія з цього акаунту на іншому телефоні. Повідомлення про замовлення автомобіля надійшло на обидва номери. Таку помилку зафіксували в iPhone перед оновленням програмного забезпечення. На телефонах, що працюють на Android, подібних помилок не помітили.

У компанії Uber не прокоментували справу, але додали, що максимальний захист особистих даних клієнтів є пріоритетом її роботи.

У Саудівській Аравії чоловік розлучився з дружиною через 2 години після укладення шлюбу. Причиною швидкого розлучення стали фотографії, розміщені дівчиною в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Збій у додатку Uber привів подружжя до розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути