Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2016 23:33

Подружжя прожило у розлуці понад 30 років
3

Кубинець Хуан та росіянка Ірина познайомилися під час навчання у Волгоградському політехнічному інституті. Після навчання жінка влаштувалася на роботу у проектний інститут, підробляла написанням дипломних робіт. Тоді знову зустрілася із Хуаном, обоє зрозуміли, що без тями закохані, пише "СтарХіт".

Хуан запропонував одружитися та їхати жити на Кубу.

"Я відразу погодилася, – ділиться Ірина. – Молода була і не думала про серйозні наслідки. А як тільки сказала про це на роботі - одразу виключили з комсомолу. 7 серпня ми одружилися, а вже через тиждень Хуан полетів на Острів Свободи. Через два місяці і я. Оселилися в будинку з його матір'ю. Свекруха ставилася до мене як до рідної дочки. Я влаштувалася викладачем російської мови. Чоловік працював інженером. Жили бідно, але дружно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець освідчився коханій під час циркового шоу

Жінка завагітніла донькою Машею. Народжувати поїхала у Волгоград. На Кубу повернулася, коли доньці було 8 місяців. Проте через зміну клімату почалися проблеми зі здоров'ям.

"У мене почалася астма. Я б терпіла, але Маша теж стала часто кашляти, – продовжує жінка. – І ми вирішили, що варто повернутися до моїх батьків".

Хуана, який працював спеціалістом одразу у трьох міністерствах, із роботи не відпустили. Та він не знав тоді, що розлучається із дружиною, яка була знову вагітна, на 30 років. Другу доньку Ірина назвала своїм ім'ям. Відправляла Хуану фото дочок, він у відповідь розповідав, як оббиває пороги чиновників, аби приїхати. А потім пара розсварилася.

Знайшли батька доньки, коли виросли. Вони потай із ним листувалися, потім запросили у гості. Хуан прилетів, Ірина зустрічала його. Довго сиділи вдома за столом: чоловік докоряв, що вона його покинула і втекла, а дружина – що не зробив все для щасливого спільного життя.

Через 34 роки після весілля чоловік зважився назавжди залишитися із коханою. Ірині вже 60, йому 62, двом зрілим людям досить складно будувати нові стосунки, але вони стараються заради дітей та онуків.

Раніше повідомлялося, що пара одружилася напередодні свого 80-річчя, пробувши чверть століття в розлученні

Зараз ви читаєте новину «Подружжя прожило у розлуці понад 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути