Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2016 16:07

Потап розлучився після 15 років шлюбу
4

Фото: Ліза

35-річний Потап кілька років приховував, що він розлучений. Співак дав відверте інтерв'ю журналу "Отдохни". Розповів, що вже давно розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою. Між ними залишилася тільки "міцна дружня любов", пише Ліза.

"Для мене це не розлучення, просто наші відносини перейшли в інше русло. Заради якихось робочих моментів пішли особисті амбіції, адже ми так довго працювали над нашою мрією: зробити компанію, яка виробляє весь цикл роботи в шоу-бізнесі", – говорить Потап.

Спільний бізнес і музичні проекти не розвалять. Не збираються влаштовувати судові розгляди.

"Нам вдалося розлучитися без скандалів і розподілу майна. Ми поговорили з дочкою Наташею. Андрійко теж розуміє, що тато і мама не разом, але для нього це не стало травмою, адже Льоша (Олексій Потапенко) і раніше весь час пропадав на гастролях і вдома бував рідко. До речі, Андрій іноді каже: "У мене два тата і багато дідусів і бабусь". Він вважає своєю сім'єю і мою першу сім'ю, ми ж досі чудово спілкуємося. Я взагалі вважаю, що жінка повинна об'єднувати. Навіть якщо ви розлучилися, навіщо розривати відносини? Потрібно просто йти далі. У мій день народження за столом сидить перший чоловік, другий чоловік, новий хлопець... Ми чудово ладнаємо. Це ідеальний варіант", – розповідає Ірина Горова.

Подружжя намагалося зберегти сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсменка розлучилася із чоловіком-політиком

"Не буває так, що прокинувся і зрозумів – пора розлучатися. Любов розвалюється по крупицях. Спочатку ми лаялися, а потім сіли і поговорили. Прийняли рішення пожити окремо, подивитися, що вийде. Зізнаюся, ми чесно намагалися зберегти шлюб. Але, спробувавши пару раз, вирішили будувати щось нове", – каже Ірина.

"Зміни – це завжди важко. Але я не боявся змін, я боявся не зробити цей крок. Зараз ми розуміємо, що він був правильним. Це був щасливий шлюб, саме тому, розлучившись, ми залишилися спорідненими душами, партнерами і соратниками" – доповнив Потап.

Пара прожила разом більше 15 років. Разом подружжя заснували продюсерський центр і отримали безліч музичних нагород. Разом виховували Наташу, дочку Ірини від першого шлюбу, і сина Андрія. За словами виконавця, вони не збиралися розповідати про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Потап розлучився після 15 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути