четвер, 09 серпня 2012 12:08

YouTube визначив Топ-10 короткометражок

YouTube визначив Топ-10 короткометражок
Участь в Your Film Festival взяли понад 15 тисяч початківців кінематографістів. Фото: simplyzesty.com

Портал YouTube відібрав десять короткометражних фільмів, які будуть показані на Венеціанському кінофестивалі. Роботи були відібрані в рамках організованого порталом конкурсу Your Film Festival.

Участь в Your Film Festival взяли понад 15 тисяч початківців кінематографістів зі 160 країн світу. Протягом червня на спеціальному каналі в YouTube будь-хто міг подивитися надіслані роботи і вибрати фаворитів конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держкіно надасть 25 мільйонів для створення семи фільмів

У десятку фіналістів увійшли короткометражки зі США, Австралії, Бразилії, Болівії, Португалії, Великобританії, Лівану, Іспанії та Єгипту. Всі вони будуть показані у Венеції 2 вересня. Робота українського режисера Максима Буйницького "Перешкода", яка потрапила в цей конкурс не опинилася в десятці фіналістів.

Остаточний переможець конкурсу, якого визначать організатори Your Film Festival, буде оголошено 3 вересня. Він отримає $ 500 тис на зйомки нового фільму за підтримки відомого режисера Рідлі Скотта і актора Майкл Фассбендер. Прем'єра спільної роботи інтернет-режисера і професіоналів світового рівня відбудеться на YouTube.

Посуха (реж. Kevin Slack, США)

Винний (реж. David Victori Blaya, Іспанія)

Супер. Наповнений (реж. Niam Itani, Іспанія)

Генерал (реж. Diego Pino Zamora, Болівія)

Докори сумління (реж. Adrian Powers, Австралія)

Цей час (реж. Ramy El-Gabry, Єгипет)

Очі кажана (реж. Damien Power, Австралія)

Фільм Rinc?o (реж. Fernando Grostein Andrade & Fernanda Fernandes, Бразилія)

88:88 (реж. Joey Ciccoline, США)


Зараз ви читаєте новину «YouTube визначив Топ-10 короткометражок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі