четвер, 19 вересня 2013 16:02

Стартували Дні Львова у Києві
8

Фото: Фото: Ольга Богачевська

На столичному Мистецькому Арсеналі звели львівську Площу Ринок з Ратушою. Її склали за добу з металокунструкцій та банерів, на якій зображені львівські кам'яниці. 19 вересня у Києві стартували Дні Львова.

На подвір'ї Арсеналу розмістили кав'ярні, де подають львівську каву, штруделі та шоколад. У "Кумпелі" подають напої юнаки, вбрані у сорочки з краватками-метеликами та капелюхи. Тут можна відвідати екскурсію середньовічним Львовом та розмалювати дерев'яного або шоколадного лева. Також відкрила свою роботу вулиця наукових відкриттів. Паралельно ще ведуться приготування до офіційного відкриття о 18 годині, організатори розставляють і протирають столи, закінчують оформлювати сцену.

Увечері тут відбудеться вуличне дійство від львівського театру на ходулях "Воскресіння". Це перший день фестивалю, який має назву художній. Наступні - архітектурний, інтелектуальний, мистецький і спортивний.

Дні Львова у Києві триватимуть до 22 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Стартували Дні Львова у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі