понеділок, 16 вересня 2013 16:00

Кияни першими побачать унікальну прозору бібліотеку від УКУ

Кияни першими побачать унікальну прозору бібліотеку від УКУ

У Мистецькому Арсеналі 19-22 вересня львівський Український Католицький Університет представить свої останні досягнення в галузі освіти. Протягом 4-х Днів Львова у Києві тут будуть транслюватися найсучасніші програми навчання з ІТ-менеджменту.

"Це перша така програма не лише в Україні, а й у Східній Європі. Про менеджмент в цій галузі не говорив ще ніхто, - говорить Павло Худ із УКУ. - Програма стартує в нашому університеті з жовтня. Працюватимуть викладачі з Європи та Америки. Тому вона повністю англомовна."

Також УКУ привезе макет прозорої бібліотеки, яка буде збудована на території нового сучасного студентського містечка, що на вул. Стрийській. Зовні можна буде спостерігати за роботою всередині читалень, зсередини повністю буде видно вулиці та парк. Так УКУ хоче показати, що він є абсолютно відкритий для всіх. Це буде публічна, а не лише студентська бібліотека.

Нагадаємо, на Дні Львова у Києві буде представлено Львів у мініатюрі. У Мистецькому Арсеналі виставлять 6-метрові львівські вулички центру старого міста. Можна буде послухати львівських виконавців, виконавців зі Львова - зокрема Святослава Вакарчука та Руслану, побачити львівський театр "Воскресіння" та скуштувати традиційних львівських ласощів і кави.

Зараз ви читаєте новину «Кияни першими побачать унікальну прозору бібліотеку від УКУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі