понеділок, 08 квітня 2013 18:27

Після атаки яйцями в Тернополі Потап заявив, що він націоналіст

Після атаки яйцями в Тернополі Потап заявив, що він націоналіст
Фото: podrobnosti.ua

Аби потрапити на концерт Потапа і Насті Каменських в Тернополі, хлопці, які закидали їх яйцями, заплатили по 100 гривень. На сцену було вкинуто десяток яєць, два з яких потрапило в артиста. Потап пробував говорити з нападниками, переконуючи їх, що він сам – націоналіст. Однак ті йому не повірили.
Про деталі яєчної атаки Gazeta.ua розповів голова організації „Тризуб" в Тернопільській області Василь Лабайчук.

„Тризуб" не бере на себе відповідальність за цю акцію, але ми підтримуємо хлопців, які це зробили, тому, що це добрий націоналістичний вчинок. Зараз ми готуємо короткий опис подій від кожного з тих, кого затримала міліція, аби люди могли зрозуміти як і навіщо була проведе ця акція", ? каже Лабайчук.

За словами „тризубівця", в палаці „Березіль", де виступали Потап і Настя, пройшло близько 20 активістів з яйцями. Кількох з них впізнали на вході охоронці, тож артистів попередили про можливість атаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Потапа не змушує його виносити сміття

„На початку концерту Потап вибіг на сцену і кричав до публіки: „Хто тут з яйцями?". Потім почали виступ. Як зазвичай співали російською. Хлопці кинули в співака з 10 яєць. Два попало в нього – одне точно в лоба. Виступ зупинили. До хлопців одразу ж підбігла охорона і міліція. Потап пробував заговорити з ними. Казав, що він сам націоналіст, і вони не з тим боряться", ? продовжує Лабайчук.

В міліції за фактом нападу на артистів порушили кримінальне провадження за статею „Хуліганство". Затримані хлопці наразі проходять в справі як свідки. Їх відпустили після трьох годин затримання.

Слова Потапа про те, що він націоналіст в „Тризубі" вважають порожньою заявою.

„Бути націоналістом – означає діяти на користь країни і нації. Співаючи російською Потап, навпаки, руйнує українське. Хоча колись в нього ж непогано виходило співати рідною мовою в гурті ВУЗВ", ? каже „тризубівець".

Нагадаємо, раніше в Тернополі яйцями закидували Ірину Білик і Наталю Могилевську.

„До речі, вчора, за кілька років після того як Білик закидали яйцями, вона приїхала в Тернопіль з українською програмою", ? зазначає Лабайчук.

Сьогодні ж офіційний коментар подій в Тернополі оприлюднив на сторінці соцмережі Вконтакті Потап. Співак і продюсер зазначає, що не зрозумів мети акції, яку провели під час концерту молоді хлопці.

"В мене складається враження, шо якась організація хотіла таким чином пропіаритися за наш рахунок. Я був шокований одним моментом: мені вдалося після концерта поговорити з цими шістьма хлопцями...ніхто з затриманих не зміг відповісти навіщо вони це зробили. Деякі хлопці заплакали, хтось пробував вибачатися", ? пише Потап.

Зараз ви читаєте новину «Після атаки яйцями в Тернополі Потап заявив, що він націоналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

188

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі