пʼятниця, 22 березня 2013 11:19

У новому кліпі Потап і Настя постаріли на 50 років
19

Фото: Фото: Ольга Каменєва

21 березня режисер Олег Борщевський знімав кліп на пісню "Вместе" дуету "Потап і Настя". Зйомки відбулися у напівзруйнованому приміщенні Малої опери у Києві по вулиці Дегтярівській, 5.

"Приміщення шукали дуже довго. Хотіли знайти якийсь покинутий театр, палац культури чи актовий зал. Коли побачили це приміщення, були в захваті від його фактури - немає сидінь, всі стіни облуплені. Кіношники знають, що часто доводиться фактурити локацію. А в цьому приміщенні ми нічого не робили. Лише додали трохи інтер'єрних речей", - розповіла кореспонденту співпродюсер кліпу і дружина Потапа Ірина Горова.

Кліп почали знімати о сьомій ранку. У ньому Потап і Настя постаріли на 50 років.

"В кліпі Потап і Настя стібуться над артистами, які вже немолоді, але продовжують вдавати із себе молодих і сексуальних. Сюжет для кліпу придумав Потап, бо він - наш генератор ідей. Потім вже наша команда розробляла деталі і доводили його ідею до "цукерочки". Коли тільки починали думати над кліпом, Потап сказав: "В цьому кліпі ми будемо старими. Хоче подивитися збоку, як я виглядатиму через 50 років", - поділилася Ірина.

"Але, думаю, він таким не буде. У старості він з купою красивих дівчат кататиметься на яхті Карибським морем, буде слухати реп і танцювати", - додала вона.

Під час зйомок першої частини кліпу, на сцені стояли молоді хлопці і дівчата у порваному і брудному одязі. Потап ходив перед ними з револьвером, спираючись на паличку. Гримери зробили на його обличчі зморшки, а на потилицю наклеїли сиве волосся.

"Гримерка Світлана Римакова робить просто геніальний грим. В неї це виходить настільки природно, що навіть зблизька здається, що перед тобою стара людина.Наносить його дві години. Грим тримається вісім годин, а потім починає опадати. Тому стараємося робити все максимально швидко", - розповіла Ірина Горова.

"Коли обирали акторів, акцентували увагу не на красі, а на їхньому вмінні грати. Всього на кастинг прийшло 300 претендентів. З них вибрали всього 14. Їхні костюми - це звичайний секонд-хенд. Ми його порвали і вимазали брудом", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Потап і Настя постаріли на 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі