пʼятниця, 15 лютого 2013 17:47

Дружина Потапа не змушує його виносити сміття

Дружина Потапа не змушує його виносити сміття
Подружжя довіряють один одному Фото: ivona.bigmir.net

Потап і Ірина Горова познайомилися 15 років тому. Їхню родину столична тусовка називає "Потапівська мафія". Він — продюсер, композитор, співак, режисер і сценарист. Вона — його права рука, головним чином вирішує фінансові та юридичні питання, повідомляє ТСН.

"Ми пережили все, що відбувалося з нами в житті та шоу-бізнесі, в роботі", - розповів Потап в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Разом вони уже багато років, але в офіційному шлюбі — лише п'ять. За цей період вони навчилися не ревнувати один одного, і навіть більше — вона сама вимагає від нього бути сексуальним і розкутим.

"Якщо раніше вона просила, щоб у мене в кліпі не знімалися ніякі дівчата, тому що вона ревнує, то зараз Іра сама приводить баб голих в кліп і каже: "Так, Льоша, більше сексу, давай!" А я стою соромлюся", - зазначив він.

Вони настільки довіряють один одному, що, навіть якщо хтось і розкаже Ірині про зради Потапа, вона не повірить і віджартується.

Ірина свого чоловіка називає талановитим і зізнається, аби він працював, створила для нього усі умови.

"Я ніколи в житті не просила чоловіка ось ці всі сімейні штуки типу винести відро, помити посуд, прибрати свої шкарпетки", - зазначила вона.

"У нас немає цих побутових моментів. Немає фінансових чвар жодних", - додав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дружини Потапа обікрали автівку

Потап та Іра виховують двох дітей: Наташу, доньку Ірини від попереднього шлюбу, і сина Андрія. Саме з ним подружжя і пов'язує свої успіхи.

"Народження сина підштовхнуло на активні дії. Відразу ж ми знайшли нову квартиру, купили її, щоб там ріс Андрюша. Він всіх зв'язав навколо. Він є найбільш коханою людиною всіх", - підкреслив Потап.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Потапа не змушує його виносити сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути