середа, 27 березня 2013 06:00

У новому кліпі Потап постарів на 40 років

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  На співака Потапа для зйомок кліпу на пісню ”Вместе” грим накладали дві години. Йому зробили зморшки на лобі, біля очей і навколо рота. На потилицю приклеїли сиве волосся та пофарбували бороду і брови
На співака Потапа для зйомок кліпу на пісню ”Вместе” грим накладали дві години. Йому зробили зморшки на лобі, біля очей і навколо рота. На потилицю приклеїли сиве волосся та пофарбували бороду і брови

— Каким только Потап не появлялся на сцене, но в таком прикиде еще ни разу его не видел, — каже столичний фотограф 33-річний Валентин Маслов у напівзруйнованому концертному залі столичної Малої опери. 21 березня київський режисер Олег Борщевський знімав там кліп на пісню "Вместе" дуету "Потап і Настя". У ньому артисти постаріли на 40 років.

Співак 31-річний Потап, спираючись на палицю, повільно піднімається сходами на сцену. Він у джинсах і чорному піджаку з блискітками. Світлана Римакова гримувала його 2 год. Зробила Потапу зморшки на лобі, біля очей та навколо рота, на потилицю приклеїла сиве волосся і пофарбувала в такий самий колір його бороду й брови.

— Сюжет кліпу придумав Потап, — розповідає Ірина Горова, продюсер і дружина співака. — Коли тільки починали думати над сюжетом, Потап сказав: "У цьому кліпі ми будемо старі. Хочу подивитися збоку, як я виглядатиму через 40 років". Але, думаю, таким не буде. У старості він з купою красивих дівчат кататиметься на яхті Карибським морем, буде слухати реп і підтанцьовувати.

14 хлопців та дівчат у брудному порваному одязі танцюють на сцені. Потап змушує їх підспівувати — по черзі підставляє кожному під горло іграшковий револьвер. Він повільно переставляє ноги, вдає, що не може розігнутися.

— У кого есть сигарета для старенького дедушки? — запитує Потап операторів у перерві. Йому простягають цигарку і підставляють запальничку. — Я культурный, пойду курить на улицу.

— Есть целая плеяда артистов преклонного возраста, которые желают оставаться на плаву и жаждут славы, — каже співак. — При этом они только рассказывают о своих молодых любовниках, придумывают себе детей и на операционном столе у пластического хирурга бывают чаще, чем на сцене. Настоящий артист должен удивлять своим творчеством. Иначе единственный способ обрести поклонников будет такой, как мы покажем в клипе — их придется заставлять восхищаться исполнителями.

Кліп знімали майже 30 год. без перерви. На екранах його покажуть наприкінці весни.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Потап постарів на 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути