понеділок, 10 жовтня 2016 13:51

Курячу юшку варять на кукурудзі
4

Куряча юшка за американський рецептом вариться більше шести годин. Вона виходить густою, як крем-суп, та наваристою. Рецепт страви розповыла кулінарний блогер Тіфані.

Інгредієнти:

Грудки курчат - 3 шт.

Вода - 4 скл.

Картопля - 5 шт.

Перець чилі - 500 г.

Біла або жовта цибуля - 1 шт.

Кукурудзяне борошно - 2 скл.

Вершки - 2 скл.

Часниковий порошок - 1 ч.л.

Бекон - 4-6 смужок

Сіль і перець - за смаком

Петрушка - пучка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сливняк заправляють цедрою лимона

Приготування:

Наріжте цибулю та картоплю кубиками. Бекон нарубайте смужками, а потім на квадратики.

Поєднайте курча, воду, картоплю, зелений чилі, цибулю та кукурудзяну крупу. Варіть на малому вогні та перемішуйте. Коли прокип'ятиться, поставте на найменший вогонь на 6 годин. Має зваритись у густу суміш.

Через 6 годин порвіть курча на дрібні шматки.

Потім змішайте густу суміш з часником, беконом, сіллю і перцем, киньте густі вершки. Варіть 15-20 хвилин.

Готову страву приправте свіжою петрушкою і перцем.

Вистачить страви на 5-6 порцій. Подавати у гарячому вигляді.

Зараз ви читаєте новину «Курячу юшку варять на кукурудзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути