Куряча юшка за американський рецептом вариться більше шести годин. Вона виходить густою, як крем-суп, та наваристою. Рецепт страви розповыла кулінарний блогер Тіфані.
Інгредієнти:
Грудки курчат - 3 шт.
Вода - 4 скл.
Картопля - 5 шт.
Перець чилі - 500 г.
Біла або жовта цибуля - 1 шт.
Кукурудзяне борошно - 2 скл.
Вершки - 2 скл.
Часниковий порошок - 1 ч.л.
Бекон - 4-6 смужок
Сіль і перець - за смаком
Петрушка - пучка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сливняк заправляють цедрою лимона
Приготування:
Наріжте цибулю та картоплю кубиками. Бекон нарубайте смужками, а потім на квадратики.
Поєднайте курча, воду, картоплю, зелений чилі, цибулю та кукурудзяну крупу. Варіть на малому вогні та перемішуйте. Коли прокип'ятиться, поставте на найменший вогонь на 6 годин. Має зваритись у густу суміш.
Через 6 годин порвіть курча на дрібні шматки.
Потім змішайте густу суміш з часником, беконом, сіллю і перцем, киньте густі вершки. Варіть 15-20 хвилин.
Готову страву приправте свіжою петрушкою і перцем.
Вистачить страви на 5-6 порцій. Подавати у гарячому вигляді.
Коментарі