Чорний хліб з шоколадом випікає кулінарний блогер Тіфані.
Інгредієнти:
Пюре вареного гарбуза - 1 чашка
Яйця - 4 шт.
Вершкове масло - 1 чашка
Молоко - 2/3 склянки
Ваніль - 2 ч.л.
Цукор - 2,5 чашки
Борошно - 3,5 чашки
Сода харчова - 2 ч.л.
Сіль - 1,5 ч.л.
Солодкий шоколад подрібнений - 1 чашка
Цикорій.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинське лобіо тушкують з двома видами часнику
Приготування:
Розігріти духовку до 350 градусів. Взяти форму для хліба, помастити олією.
Розтопити у невеликій каструлі масло на середньому вогні. Поварити 4-5 хвилин до бурштинового кольору. Зняти з вогню.
У великій мисці змішати розтоплене масло, гарбуз, яйця, молоко, ваніль та цукор. Змішати до однорідної маси.
У іншій мисці змішати борошно, соду, сіль, спеції до гарбуза, якщо є.
Змішати мокрі та сухі складові. Додати шоколадну стружку.
Розділити тісто та покласти у форми.
Випікати 50-60 хвилин. Перевіряти готовність зубочисткою.
Коментарі