Осінь є гарбузовою порою. Зараз саме час експериментувати з різними рецептами. Звичні тонкі млинці матимуть новий та цікавий смак якщо додати в них гарбузове пюре. Вони гармонійно поєднуються із ніжною сирною начинкою, яка просто тане у роті. Після запікання десерт виходить із хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
молоко - 250 мл
яйця - 2 шт.
пюре гарбузове - 4 ст. л
борошно - 160 г
олія (для смаження)
начинка:
сир м'який - 400 г
пудра цукрова - 1/2 ст.
Приготування:
Змішати молоко з яйцями, додати пюре з гарбуза, сіль. Всипати просіяне борошно і розмішати до отримання однорідної маси.
На розігрітій сковорідці смажити тонкі млинці. Виходить 10 яскравих млинчиків.
Для начинки сир протерти через сито і перемішати з цукровою пудрою (за смаком).
Перемастити солодким сиром та згорнути у вигляді рулету. Розрізати їх навпіл і викласти у вогнетривку форму, яку попередньо змастити олією.
Читайте також: У млинці з твердого сиру ріжуть петрушку
Зверху на половинки покласти ще шматочки масла і присипати цукром
Млинці поставити в розігріту до 180 градусів духовки на 15-20 хвилин.
Теплі млинці подавати зі сметаною, родзинками і корицею.
Коментарі