понеділок, 17 жовтня 2016 14:54

У млинці з твердого сиру ріжуть петрушку
6

Фото: tastymenu.su

Млинці вважаються ранковою стравою. Їх можна поєднувати з різними соусами та начинками. Виходить поживний та збалансований сніданок. Щоб урізноманітнити їх смак, акцент варто робити не на начинці, а самому тісті. Для цього в нього труть багато трвердого сиру та зелені. При нагрівання сир тягнеться, а петрушка дає аромат.

Інгредієнти:

борошно - 1 ст.

молоко - 1.5 склянки

сир (твердий) - 150 г

яйця - 2 шт.

петрушка - 1 пучок

розпушувач - 1 ч.л.

цукор - 1 ч.л.

сіль - 1 ч.л.

олія - 1 ст.л.

масло вершкове - 50 г

часник - 1 зубчик

Приготування:

Сир натерти на дрібній тертці.

Петрушку вимити, добре просушити, дрібно нарізати.

Борошно просіяти. Часник видавити через прес. Яйця збити міксером з сіллю і цукром в піну.

Молоко трохи підігріти, влити в яєчну масу і добре перемішати.

Читайте також: Сирний соус з петрушкою готують до крекерів або дерунів

Потім додати борошно і розпушувач, ще раз збити. Всипати сир, часник, подрібнену зелень і влити

Зараз ви читаєте новину «У млинці з твердого сиру ріжуть петрушку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути