пʼятниця, 16 вересня 2011 12:04

Сергій Власенко платитиме на утримання своєї доньки $400 щомісяця

Сергій Власенко платитиме на утримання своєї доньки $400 щомісяця

Нардеп-"бютівець" Сергій Власенко щомісяця виплачуватиме на утримання своєї дочки Поліни 400 доларів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла колишня дружина депутата модель Наталія Окунська 15 вересня під час вечірки у столичному клубі "Byblos".

"Кілька тижнів тому я виграла судовий позов про виплату аліментів. Тепер мій колишній чоловік щомісяця має виплачувати 25% від свого місячного доходу на утримання доньки Поліни. Сума виплати складатиме близько 400 доларів", - сказала вона.

"Аліменти довелося вибивати через суд, бо він не платив їх 3 роки. Виконавчий лист вже пішов у виконавчу службу і Верховну раду. Сподіваюся, що найближчим часом почну отримувати аліменти", - додала Наталія Окунська.

Вона також розповіла, що Сергій Власенко вже півтора року не бачився зі своєю донькою.

"Вже півтора року він не дзвонить і не зустрічається з нею. Проте продовжує за неї судитися. Подав новий позов про участь у спілкуванні та вихованні. Хоче, щоб Поліна жила у нього 10 днів, потім стільки ж у мене. Проти такого графіку виступили психологи і сам суд. Сказали, що для дитини це дуже важкий графік. Я запропонувала укласти мирову угоду. Сказала, що кожного дня з 6 до 9 вечора він може бачитися з донькою, а на вихідних забирати її до себе. Та він відмовився. Сказав, що його це не влаштовує", - поділилась Окунська.

Наталії в судовому порядку вдалося анулювати попередній розподіл майна.

"З ним він відібрав у нас все, навіть житло. Розпочала новий поділ майна на користь Поліни. У відповідь він подав до суду позов з прохання визнати наш шлюб фіктивним. Це нелюдський вчинок, він ним усіх шокував. Думаю, для нього не важливий результат суду, йому важливо одне — судитися. Це вже називається професійною деформацією", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Власенко платитиме на утримання своєї доньки $400 щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути