пʼятниця, 26 серпня 2011 19:48

"Нардеп Власенко відмовляється від своєї дочки" - Окунська

"Нардеп Власенко відмовляється від своєї дочки" - Окунська

Колишня модель Наталя Окунська припускає, що незабаром її колишній чоловік юрист Сергій Власенко захоче, щоб фіктивним визнали народження їхньої спільної дочки Поліни, пише ТаблоID.

Учора, 25 серпня, ввечері Окунська у своїй сторінці у Facebook вивісила чергову позовну заяву Власенка. У ній депутат від БЮТ вимагає визнати свій дворічний шлюб із матір'ю його дитини фіктивним.

В якості підстав для своєї заяви Власенко наводить епізоди з їхнього з Окунською подружнього життя. Юрист дорікає Наташі її гламурним способом життя, ходінням по світських заходах по ночах, відсутністю піклування про власних дітей, ходінням по салонах краси і дорогих бутіках, витратами великих сум грошей, тощо.

"Так, випадково мені стало відомо, що відповідачка, будучи моєю дружиною має зв"язок з іншим чоловіком. В судовому засіданні відповідачка не заперечувала цього та не заперечувала проти розірвання шлюбу", - нагадав Власенко.

"Враховуючи викладене, вважаю, що відповідачка, укладаючи шлюб зі мною не мала на меті створювати сім'ю, як того передбачає закон та суспільні засади. Основною метою створення шлюбу для вказаної особи було отримання грошових коштів для утримання малолітніх дітей та можливість вести спосіб життя, до якого вона звикла", - резюмував у заяві Власенко.

Нагадаємо, що 12 серпня Наталія Окунська виграла позов про "стягнення" аліментів з нардепа Сергія Власенко.

Зараз ви читаєте новину «"Нардеп Власенко відмовляється від своєї дочки" - Окунська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути