четвер, 14 липня 2011 14:17

Окунська боялась, що при Тимошенко у неї могли все забрати

Модель Наталія Окунська заперечила, що має зв'язки Партією регіонів і запевняє, що не мстить екс-чоловіку Сергію Власенку.

На запитання, навіщо було виносили сімейні чвари на загальнодержавний рівень, відповіла: "Я нічого не виношу. Просто показую людям, що людина, яка говорить про мораль, не може про неї говорити. Політика тут абсолютно ні до чого".

За її словами, зачитування її листа у Печерському суді "це абсолютно не помста".

"Якщо мої дії виглядають, як помста, то як виглядають ці дії Власенка? Нехай народ сам вирішує, де мораль, хоча більшість бачать в цьому не мою помсту, а тотальну непорядність політика. Мирову угоду склав він сам 2008 року, коли Юлія Тимошенко була при владі і можна було по беззаконню відібрати у дітей і у мене все. Ця "мирова" протизаконна. Я вже мовчу про свої мотиви підписання, що інакше як аферою проти мене не назвеш. Відмова від дитини написана самим Власенком. Тому це "чорні технології" його самого проти себе. Просто це вийшло назовні. Крім цього він дійсно аліментник", - розповіла Окунська.

Екс-дружина "бютівця" зазначила, що у такому випадку "новою чорною технологією" можна назвати і їхнє весілля, і удочеріння дитини.

"Взагалі це все можна назвати великою акцією, коли мене нібито підіслали до нього 7 років тому. Цій людині просто потрібно перевернути цей скандал на свою користь", - вважає вона.

Окунська додала, що від політики вона "дуже далека і лише добивається справедливості".

Нагадаємо, 11 липня, під час засідання суддя Родіон Кірєєв зачитав лист від Окунської, у якому вона стверджувала, що Власенко не з'являється у суді, хоча перебуває у Києві. Раніше Юлія Тимошенко повідомляла, що нардеп у відрядженні за кордоном. У свою чергу, екс-чоловік моделі заявив, що вона є технологією "регіоналів".

Зараз ви читаєте новину «Окунська боялась, що при Тимошенко у неї могли все забрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути