пʼятниця, 01 липня 2011 07:15

Окунська вимагає від чоловіка половину будинку

Автор: фото з сайта www.foto.delfi.ua
  Екс-модель Наталія Окунська: ”Свою доньку Поліну мій чоловік за півтора року бачив усього 40 хвилин”
Екс-модель Наталія Окунська: ”Свою доньку Поліну мій чоловік за півтора року бачив усього 40 хвилин”

Минулої п'ятниці колишня модель 39-річна Наталія Окунська без запрошення з'явилася у прямому ефірі програми "Шустер Лайф". У студії сидів її колишній чоловік нардеп-"бютівець" Сергій Власенко, 44 роки.

— Я прийшла в студію, щоб розповісти про аморальну поведінку свого колишнього чоловіка, — каже Наталія Окунська. — Він зовсім не платить аліментів на дітей, не дає грошей на харчування, одяг чи оплату дитячого садка. Свою доньку Поліну за півтора року бачив усього 40 хвилин. Торік відсудив опіку над старшою донькою Марусею, а тепер відмовився від цього. Він не раз мене бив. В мене є докази цього. Я знімала побої, маю свідків. Після одного з рукоприкладств 22 дні провела у лікарні.

Під час ефіру Наталія Окунська зайшла у студію. Встигла сказати, що хоче розповісти про моральне обличчя колишнього чоловіка.

— Шустер спитав, чи він погана людина. Я відповіла: "Він не поганий, але аморально ставиться до виконання батьківського обов'язку". Ведучий попросив розповісти про це іншим разом і вивів мене за межі знімального майданчика. Глядачі були обурені, бо за кілька хвилин до цього в зал влетіла Юлія Тимошенко, і він дав їй слово, а мені відмовив.

Після інциденту Сергій Власенко з Наталією не зв'язувався.

— Я не подавала офіційні документи на виплату аліментів. Думала, Сергій буде добрий і справедливий до своїх дітей. Та й раніше не могла з ним судитися, бо він був "у руля". Тепер неодмінно подам позов до суду. Візьму тільки те, що мені належить за законом — аліменти і половину нашого будинку на ім'я дітей.

Наталія і Сергій жили разом чотири роки. Мають спільну доньку — 4-річну Поліну. Колишня модель виховує трьох дітей від попередніх шлюбів — Марію, 9 років, 18-річного Андрія та Ігоря, 14 років. Старшу доньку Сергій Власенко удочерив.

Зараз ви читаєте новину «Окунська вимагає від чоловіка половину будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути