пʼятниця, 02 вересня 2011 19:04

Дочка Наталі Окунської викликала фурор у школі своїм костюмом
6

Фото: Фото з особистого архіву Наталі Окунської

Дочка Наталі Окунської, Маруся прийшла на перший дзвоник в костюмі хлопчика.

"Маша була красивою. Приїхали з 1+1, взяли у неї інтерв'ю, зняли її. Костюм всім дуже сподобався. Єдине, що парочка дівчаток з класу почали над нею жартувати, що вона стала схожою на хлопчика. Але Марусю це ніяк не збентежило. Думаю, це була елементарна жіноча заздрість", - розповіла Gazeta.ua Окунська.

"Класна керівниця похвалила Машу і сказала, що вона дуже елегантно виглядає. Тим, кому сподобалося, говорили, що це незвично, що Маша не схожа на інших. Вона залишилася дуже задоволена викликаним ефектом", - додала Наталя.

Окунська вибрала для дочки костюм хлопчика, бо з одягу для дівчаток не змогла обрати нічого підходящого.

"З жіночого одягу за ціле літо я не змогла обрати своїй дитині нічого. Від жодного виробника. Ми переміряли всю шкільну форму для дівчаток, яка була в магазинах Києва. Очевидний перебір зі складним кроєм, блискітками, мереживами, гіпюром і рюшами. Я вважаю, що форма повинна бути формою і як можна простіше. Не треба перегинати палку і робити одяг для нічного клубу. Дітям потрібно прищеплювати смак з самого дитинства", - підкреслила вона. І додала, що підписала договір на спільне виробництво шкільної форми на наступний навчальний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нардеп Власенко відмовляється від своєї дочки" - Окунська

За щорічною традицією, після лінійки Наталія відвела дітей святкувати в ресторан: "Були мої друзі з дітьми, а також Машин батько. Він приїхав, привітав її і забрав погуляти".

Доньці з нагоди свята Окунська подарувала книжку казок про принцес, яку вона просила. Іншим дітям також подарувала книжки.

Нагадаємо, Марусю Окунська народила у шлюбі зі своїм першим чоловіком Олександром Окунським від бізнесмена Дмитра Приходька.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Наталі Окунської викликала фурор у школі своїм костюмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути