четвер, 02 серпня 2012 17:49

Переможницю "Нової хвилі" звинуватили в проплаті першого місця татом-мільярдером

Автор: Фото: ВКонтакте
 

Міжнародний музичний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" - 2012 закінчився скандалом після оголошення переможців. Кажуть, що перше місце росіянка Niloo отримала завдяки грошам батька-олігарха.

Вся справа в тому, що багатьох здивувала вражаюча холодність глядачів до переможниці шоу, що завершився днями в Юрмалі. Нагадаємо, співачка Niloo отримала приз "Кришталева хвиля", диплом та грошову премію розміром 50 тисяч євро. Друге місце, "Кришталева хвиля" і 30 тисяч євро дісталися учаснику з Італії Констанцо Дель Пінто. Третє місце, "Кришталеву хвилю" і 20 тисяч євро отримала Марія Яремчук.

Після оголошення остаточного результату Niloo розридалася від щастя, але публіка в залі "Дзінтарі" відреагувала холодно: дівчині дістався мінімум оплесків, а глядачі, які стежили за перипетіями конкурсу, стали перешіптуватися. Дехто навіть присвиснув. Мало того, італійця і українку, якій, до речі, дісталося ще кілька спонсорських призів, вітали оваціями довше, аніж запрошену зірку Неллі Фуртадо. Коли ж прийшла черга співати Niloo, публіка взагалі не відреагувала на її уклін. Після закінчення пісні переможницю проводили так само холодно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук стала третьою на "Новій хвилі"

Остаточно зіпсувала картину конкурсу голосування, коли на початку третього конкурсного дня несподівано було оголошено, що воно буде таємним. Ось тут-то і з'явилися чутки про батька-олігарха Niloo, який нібито заплатив за перемогу своєї дочки. Сама дівчина ніяк не прокоментувала цю інформацію.

Однак молода артистка на своїй сторінці "ВКонтакте" опублікувала знімок свого батька, підписавши фотографію: "Мій тато мільярдер :) :) :) Пап, я люблю тебе :)" На знімку зображений літній чоловік з рушницею, у спортивній куртці і треніках. Мова явно йде про полювання, тому що батько Niloo Ельдор Расулмухамедов стоїть у чистому полі на фоні річки або озера. Злі язики не забули зазначити, що молода артистка дякує батьку за перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Переможницю "Нової хвилі" звинуватили в проплаті першого місця татом-мільярдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути