вівторок, 31 липня 2012 06:15

Джамалі відмовили за півгодини до літака

Джамалі відмовили за півгодини до літака
Фото: culture.unian.net

Через скандали на "Нову хвилю" не приїхали співачки Джамала й Алла Пугачова.

Виступ співачки Джамали, 28 років, на конкурсі "Нова хвиля" скасували за півгодини до її вильоту в Латвію.

— Кілька місяців тому мені запропонували взяти участь у творчому вечорі Костянтина Меладзе, — розповідає Джамала. — Пропозицію озвучили він сам і організатори фестивалю. Домовилися, що будемо виконувати одну мою пісню та композицію Меладзе "Три ріки". Ми зробили нове аранжування, розписали вокальні партії на один жіночий і три чоловічі голоси. За півгодини до рейсу отримала СМС: летіти не треба. Ніхто не пояснив причину такого рішення й не вибачився.

— Тривалість телетрансляції стиснули через Олімпіаду, знайти в ній час для виступу Джамали не було можливостей, — каже 58-річний Ігор Крутой, продюсер конкурсу. — Крім того, у Джамали немає хіта. Якщо торік в неї була пісня "Смайл", то зараз такої пісні немає.

Відмовилася приїхати до Юрмали російська співачка 63-річна Алла Пугачова.

З 2005-го вона опікувалася "Новою хвилею", нагороджувала конкурсантів власним призом у $50 тис. Також не було її чоловіка 36-річного Максима Галкіна та колишнього чоловіка Филипа Кіркорова, 45 років.

— Масштаб і формат цього музичного огляду талантів мене більше не цікавить, — пояснює вона. — Свого часу я допомогла повернути цей конкурс. Моя місія завершена.

Торік Пугачова заснувала власний фестиваль "Крим м'юзік фест".

— Пугачова більше не буде музою "Нової хвилі", — каже Ігор Крутой. — Вона має свій фестиваль, нехай ним займається. Організатори "Крим м'юзік фесту" скопіювали формат "Нової хвилі". Ну, кожен живе по своїй совісті і поняттям.

За неофіційною інформацією, торік за проживання в готелі "Балтік Біч" Пугачовій видали рахунок у 40 тис. євро. Хоча у договорі йшлося, що її проживання оплачують організатори "Нової хвилі". Після того вона відмовилася співпрацювати.

Зараз ви читаєте новину «Джамалі відмовили за півгодини до літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути