понеділок, 30 липня 2012 19:00

"Конкурсанти були найслабкіші за весь час існування "Нової хвилі" - Фальоса

"Конкурсанти були найслабкіші за весь час існування "Нової хвилі" - Фальоса
Фото: glianec.com/novini

Рівень цьогорічних конкурсантів на пісенному конкурсі "Нова хвиля" був найнижчим за весь час його існування. Про це зазначив продюсер Юрій Фальоса.

"Цього року конкурсанти були найслабкіші за весь час існування "Нової хвилі". Абсолютно нецікавий конкурс був. Не сподобався ні підбір репертуару, ні якість того, що вони робили, ні талант виконавців, ні харизма. Рівень "Нової Хвилі" завжди був дуже високий, найкращі учасники відбиралися. А цьогоріч була самодіяльність. Мало не комічним конкурс був. У телевізійних талант-шоу набагато сильніші учасники. Оскільки я займався цим конкурсом і знаю як все відбувається зсередини, на мій погляд, проблема з продюсуванням. Єдиний, хто дійсно був на високому рівні — італієць", - зазначив він.

Також він зазначив, що конкурсантка від України може досягти успіху, якщо не захворіє на "зоряну" хворобу.

"Вона дуже цікава, талант у неї з молоком батька закладний, але дуже сира, зарано їй. Якщо взяти минулорічних конкурсантів, вона би і в десятку не потрапила. Їй великі пільги йдуть, велика допомога надається. Дай Бог, аби всім так щастило, як їй. Цей конкурс стане для неї сходинкою, але тільки якщо буде й далі працювати, і не почнеться зіркова хвороба у неї. Дуже сира, ще працювати і працювати їй", - додав Фальоса.

Зараз ви читаєте новину «"Конкурсанти були найслабкіші за весь час існування "Нової хвилі" - Фальоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі