понеділок, 30 липня 2012 14:16

"Марійка Яремчук стовідсотково була би на другому місці" - Ігор Ліхута

"Марійка Яремчук стовідсотково була би на другому місці" - Ігор Ліхута
Фото: blogs.ipm.ua

Співачка Марія Яремчук мала стати другою на конкурсі "Нова хвиля". Так вважає столичний продюсер Ігор Ліхута.

"Перемога Нуліфар стала для мене несподіванкою. Вона гарна дівчина, але не бачу її переможницею вокального конкурсу. Перше місце віддав би італійцю, а Нуліфар поставив би на третє. Наша Марійка Яремчук стовідсотково була би на другому", - сказав Ігор Ліхута кореспонденту Gazeta.ua.

"Ще до конкурсу казав, що їй може забракнути досвіду виступів перед великою аудиторію. Після її першого виступу переконався в цьому. Коли камера знімала її руки, їх неможливо було впіймати оком. Вони так трусилися, що жах. "Нова хвиля" — серйозний конкурс. Глядачі віддають за квиток по три тисячі, приходять в діамантах. Щоб брати участь у такому конкурсі, треба готуватися насамперед психологічно. Багато працювати перед камерами, на великому загалі людей, щоб мозок звикав до цього. Ніякого ефекту не буде, коли працюєш у павільйоні, де сидить 50 глядачів і всі плескають по команді", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якийсь новостворений дует вийшов би кращим учасником" - Кондратюк про виступ Гайтани

Нагадаємо, у конкурсі "Нова хвиля" перемогла представниця Росії Нуліфар Расулмухамедова. Другим став італієць Констанца Дель Пінто, Марія Яремчук опинилася на третьому місці. Вона сказала, що спонсором її виступу на "Новій хвилі" став мільярдер Ринат Ахметов.

"Для участі в Євробачення треба мати шалені кошти — близько півмільйона доларів. В порівняння з цієї сумою на "Нову хвилю" треба витратити копійки. Відбірковий тур відбувається в Києві, відбірковий фінал — у Москві. Гроші треба витратити лише на переїзд, мінусовку і сценічний костюм. Участь у цьому конкурсі - лише плюси для конкурсантів. Виступи артистів показують одразу по українському, російському та прибалтійських каналах. Конкурсанта одразу ж помічають найуспішніші продюсери України та Росії. Переможці конкурсу отримують великі премії. В жодному іншому конкурсі таких премію не передбачено", - сказав Ігор Ліхута.

"Та мало зайняти призове місце на конкурсі. Треба мати розроблений план дій. Артисти повинен мати розумного продюсера, який знає, які пісні і кліпи потрібні, де їх показувати і для кого. Якщо цього всього немає, виконавця через місяць після перемоги забудуть. Саме через це більшість виконавців після конкурсів зникають", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «"Марійка Яремчук стовідсотково була би на другому місці" - Ігор Ліхута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі