четвер, 15 листопада 2012 13:17

Мадонна влаштувала еротику на очах у сина
15

Поп-діва Мадонна вже більше двадцяти років з успіхом експлуатує імідж розкутої, ультрасексуальної жінки. Але час від часу зірка заходить занадто далеко. Вже нікого не бентежить використання Медж релігійної символіки на своїх шоу укупі з сеансами стриптизу.

Напередодні Мадонна виступила з черговим шоу в Нью-Йорку. І, на думку світських оглядачів, це було найбільш шокуючий виступ співачки в рамках турне MDNA.

Стартував концерт з найбільш пікантної частини шоу. Медж з'явилася в чорному корсеті і брюках, влаштувала невеликий сеанс мастурбації, скинула штани і, блискаючи підтягнутими сідницями в сітчастих панчохах, попрямувала до музикантів. Там діва всілася на верхню кришку піаніно таким чином, що її інтимні зони виявилися прямо перед обличчям піаніста. Потім артистка зістрибнула на підлогу і почала звиватися на сцені. "Медж корчилася так енергійно, немов від цього залежало її життя", - пожартували журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна купила доньці квартиру

Потім був номер в чорному шкіряному комбінезоні і демонстрація вогнепальної зброї. Нарешті, Медж вискочила в костюмі дівчини-чірлідера для виконання композиції "Give me all your luvin" і про всяк випадок ще раз блиснула сідницями. До цього моменту більшість хлопчиків-підлітків напевно виявилися б на межі втрати свідомості. Але виявилося, що у 12-річного сина зірки Рокко психіка дуже міцна. Хлопчина вийшов на сцену і заспівав з матір'ю одну з її композицій без жодного натяку на збентеження. Ось що значить мамина школа.

До речі, в одному з нещодавніх інтерв'ю Рокко зауважив про свою зоряну маму: "Вона дуже сувора, але в хорошому сенсі цього слова".

Зараз ви читаєте новину «Мадонна влаштувала еротику на очах у сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути