понеділок, 29 жовтня 2012 12:35

Мадонну освистали на концерті за підтримку Обами

Мадонну освистали на концерті за підтримку Обами
Деякі глядачі залишили концерт Фото: The Daily Mail

Мадонну освистали під час концерту. На гастрольному шоу співачки MDNA в Новому Орлеані політично підкованим глядачам не сподобалося, що поп-королева розхвалювала Барака Обаму, який претендує на другий президентський термін.

Публіка показала своє несхвалення свистом. Деякі глядачі визнали себе настільки ображеними, що пішли з концерту 54-річної зірки.

Нагадаємо, у вересні Мадонна, відома прихильниця Демократичної партії США, агітуючи на своєму шоу у Вашингтоні за Барака Обаму, допустила помилку, "звернувши" главу Білого дому в іслам. "Приголомшливо, що у нас в Білому домі афроамериканець, що у нас чорношкірий мусульманин в Білому домі, - сказала Мадонна шанувальникам у столиці Америки Вашингтоні в ході її всесвітнього турне на підтримку свого останнього альбому. - Це означає, що є надія в цій країні, тому підтримайте цю людину".

Як неодноразово роз'яснював Білий дім, президент є за віросповіданням християнином і, більш того, щодня молиться. Щоправда, дід і батько Обами сповідували іслам, а сам він більшу частину дитинства провів в Індонезії. Як неодноразово свідчили опитування громадської думки, багато американців, так само як і Мадонна, вважають Обаму мусульманином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна присвятила пісню пораненій талібами дівчинці

Втім, це не перший вчинок Мадонни на підтримку Обами. Під час виступу у Нью-Йорку, де були присутні майже півсотні тисяч глядачів, зірка зняла з себе блузку, щоб показати тимчасове татуювання - напис OBAMA на спині.

Зараз ви читаєте новину «Мадонну освистали на концерті за підтримку Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути