вівторок, 09 жовтня 2012 13:14

Дочка Мадонни дозріла до самостійного життя

Дочка Мадонни дозріла до самостійного життя
Лурдес вступає до коледжу Фото: bilshe.com

Лурдес Леон Чікконе вирішила почати самостійне життя. Дочка Мадонни вступає до коледжу, причому оплачувати своє навчання дівчина має намір самостійно. Не дарма ж вона вже кілька років працює над модною колекцією Material Girl.

Вже незабаром Лола (як називають Лурдес близькі) відправиться в Бард коледж, що знаходиться неподалік від Нью-Йорка. Даний навчальний заклад вважається одним з найліберальніших у США, і журналісти припускають, що свій вибір дівчина зробила цілком усвідомлено (до речі, одна з подруг Лоли вже вчиться в Барді). Адже незважаючи на епатажну поведінку на сцені, Мадонна - дуже сувора мати.

Заради навчання 16-річна Лола відмовилася від участі в турне M.D.N.A. Подейкують навіть, що у матері з дочкою відбулась досить серйозна розмова, під час якої Лола заявила, що не збирається залишатися під опікою матері і хотіла б стати незалежною.

"Лурдес мріє про той день, коли нарешті поїде в коледж. Вона вже все розпланувала. Мадонна - сувора мати, але Лурдес намагалася давати їй відсіч. Крім того, вона по горло сита загальною увагою. Саме тому вона так і не вийшла на сцену під час туру Мадонни", - повідомили джерела з оточення зірки таблоїду The Sun.

ФОТОРЕПОРТАЖ: 15-річна дочка Мадонни почала курити

До речі, сама поп-діва якось зізналася, що часом вважає себе не дуже відповідальною матір'ю. І наголосила, що не виключає можливості дати Лурдес шанс спробувати побути самостійною. "Моя дочка збирається незабаром залишити наш дім. Можу сказати, що у неї завжди є своя думка, і вона знає, чого хоче".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Мадонни дозріла до самостійного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути