четвер, 29 березня 2012 11:17

Колишня дружина Пономарьова хоче позбутися статусу "екс"

Колишня дружина Пономарьова хоче позбутися статусу "екс"
"Я вже або, дизайнер, або архітектор, або просто Віка", говорить Мартинюк Фото: like.lb.ua

Колишня дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк хотіла б позбутися статусу "екс-дружини" відомого співака. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Мене впізнають, але для мене це немає ніякого значення. Бути постійно в статусі "екс-дружина Пономарьова" я не хочу, бо в мене є інші якості. Тому буквально з наступної зустрічі з людьми цей статус "екс" від мене відклеюється. Я вже або дизайнер, або архітектор, або просто Віка. Коли ми пропонуємо наші послуги, то вони не позиціонуються як послуги від Пономарьової. Я ніколи не використовувала це прізвище, а представлялася лише як Вікторія Мартинюк. Серед моїх клієнтів багато чоловіків, які не слідкують за тим, хто в шоу-бізнесі розлучився чи одружився. Про це знають лише їхні дружини", - зауважує Вікторія Маринюк.

Півроку назад вона відкрила власну дизайн-студію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Пономарьова розповіла про зради чоловіка

"Ведемо дуже багато об'єктів, ресторанів та квартир. В нас дуже помірна ціна, бо ми тільки починаємо. Від $20 за метр квадратний в залежності від роботи. В нас нема дизайнера з гучним іменем, ми всі молоді, креативні і горимо цією справою. Окрім того в мене є студія Вікторії Мартинюк. Це такий маленький рай для жінок, де є жіночі тренінги, семінари, жіночі школи, одяг, взуття, сумки. Там вчимо жінок правилам етикету, поведінці в суспільстві. Я поки що не веду майстер-класи, але допомагаю порадами жінкам на своєму "Фейсбуці". Я успішна в житті, тому хочеться допомогти й іншим жінкам. Зараз планую, щоб всі ці тренінги вели й зірки", - поділилась планами колишня Пономарьова.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Пономарьова хоче позбутися статусу "екс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути