Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2013 14:30

"Фотографії не такі вже й жахливі виклали" - Волочкова про еротичні фото з Басковим

"Фотографії не такі вже й жахливі виклали" - Волочкова про еротичні фото з Басковим
Між балериною і співаком стосунки без зобов'язань Фото: like.lb.ua

Анастасія Волочкова та Микола Басков приховували свою романтичну подорож на Мальдіви до того, як були зненацька знайдені папараці. Про це балерина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми дійсно здійснили з Колею романтичну подорож. Нам було так добре. Причому найцікавіше, коли ми виїхали, ми поїхали так, щоб ніхто про це не знав. Ми не виклали в Твіттері жодного разу фотографії, де ми разом. Але коли ми були побачені якимись незрозумілими людьми, хоча можу сказати, що фотографії там не такі вже й жахливі виклали, нічого там такого не було", - підкреслила Волочкова. Нагадаємо, на фото, які зробили папараці, балерина і співак цілуються і пестять один одного прямо в океані.

Між тим Волочкова підкреслила, що їхні з Басковим стосунки - це не піар-акція.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Басков цілував голі груди Волочкової

"Я б усім побажала таку піар-акцію, яка триває вже 17 років. Це дуже великий мій друг. Тож, коли ми були разом, ми домовилися про одне - хто б про нас що не говорив, ми проводимо час так, як нам подобається. Ми їли за одним столом, спали в одному ліжку, ділили один океан, валялися в одному гамаку і нам було добре. І я можу сказати, що мені абсолютно все одно, що скажуть. У нас з Колею абсолютно безумовні стосунки, вони не вимагають зобов'язань. Коля не ставить якихось рамок певних. У мене можуть бути свої стосунки в особистому житті, у Колі - свої. Але ми настільки близькі друзі, що нас об'єднує і така близькість теж", - зазначила балерина.

Зараз ви читаєте новину «"Фотографії не такі вже й жахливі виклали" - Волочкова про еротичні фото з Басковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути