Ексклюзиви
середа, 30 січня 2013 16:43

Після палких пестощів на Мальдівах Волочкова стверджує, що вони з Басковим друзі

Після палких пестощів на Мальдівах Волочкова стверджує, що вони з Басковим друзі
Балерина хоче вийти заміж і народити сина Фото: twitter.com volochkova_a

Балерина Анастасія Волочкова дала інтерв'ю, в якому розповіла про відпочинок на Мальдівах з Миколою Басковим. Однак артистка відзначила, що вони всього лише друзі, і наголосила, що мріє про чоловіка і народження сина.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова в черговий раз оголилася під час відпочинку на Мальдівах. Однак артистка потрясла численних шанувальників і звичайних людей не стільки своєю наготою, скільки жаркими обіймами і поцілунками з "золотим голосом Росії" Миколою Басковим, який цього разу супроводжував балерину.

"Коля мене просто врятував! Від депресії, від незрозумілої ситуації, в якій я опинилася. Новий рік, я одна. І ніяких планів на довгі вихідні. І тут просто містичний випадок. Коля надіслав повідомлення: "Відчуваю, тобі сумно. Ти де?" А ми не зідзвонювалися два тижні. Зустрілися, він говорить: "Ми в минулому році з тобою збиралися їхати на Мальдіви. Не вийшло. А зараз що, ми не можемо?" На календарі - 29 грудня, хто в цей час шукає путівки на початок січня? Тільки божевільні люди, адже все розкуплено. Але я квитки знайшла, Коля все оплатив. І 3 січня я була вже на Мальдівах. Не встигла оцінити прекрасне місце, як на наступний день прилітає Коля, бере за руку: "Збирай речі. Цей готель не гідний нас, ми їдемо в інший". У підсумку ми зупинилися на шикарній віллі з великим власним пляжем", - поділилася балерина.

Їхні провокаційні фото наробили чимало галасу, проте сама Волочкова запевняє, що між ними тільки дружба: "Було б нерозумно говорити, що там, на Мальдівах, я Колі Баскову читала казки на ніч. При цьому ми з Коляничем дійсно великі друзі. Друзі настільки, що можемо спати в одному ліжку. Не розумію, що в цьому поганого. Я вільна жінка. І чому потрібно нас розглядати під лупою? Захотіли - полетіли в романтичну подорож. Захотіли зустрітися - у нас і в Москві є спаленьки, де ми можемо усамітнитися. Це не той тип стосунків, коли люди дико ревнують один одного і чимось зобов'язані. Все засноване на свободі".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Басков цілував голі груди Волочкової

Однак, за словами балерини, зараз поруч з нею немає по-справжньому коханої людини: "Ні чоловіка, ні вогнища, немає тієї людини, яка була б би мені настільки близькою, щоб я, крім неї, ні на кого не хотіла дивитися". Анастасія зізналася, що хоче вийти заміж і народити сина.

Зараз ви читаєте новину «Після палких пестощів на Мальдівах Волочкова стверджує, що вони з Басковим друзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути