вівторок, 14 червня 2016 16:25

Аніта Луценко показала фігуру після пологів

32-річна фітнес-тренер Аніта Луценко показала фігуру через тиждень після пологів. Фото вона виклала на свою сторінку в Instagram.

Знаменитість вже почала працювати над своєю спортивною формою. У підписі Аніта дала поради новоспеченим мамам щодо дієти та фізичних вправ.

Автор: Instagram
 

"Сьогодні приступаю до роботи над собою)) Отже 4 прийоми їжі за день по часу: 9:00, 12:00, 16:00, 20:00. Овочі (в тому числі жовті помідори), фрукти (крім полуниці), кефір, сир, хліб, макароші, гречка, супчики, рибка, сир, авокадо, нешліфований рис, яйця, курка, квасоля (треба спробувати ще). За тренуванням поки Удияна (вона ж вакуум) і вправи на руки і лежачи на боці. Живіт не чіпаю. Ніякого пресу протягом 6 тижнів категорично. Ходжу весь час в післяпологовому корсеті (річ дуже потрібна ще в пологовому будинку після кесаревого). У мене їх 2 шт: Anita і під груди спешел від мами, що народжувала тричі @marynaaristova.

+100 скорочень кегель на день. Зараз 67 кг ... треба 55-56. Уже зараз звичайно зрозуміло, що якщо на животі буде хоч мінімум зайвого, то шрам буде видно, якщо плоских живіт, то і нічого не буде помітно. Буду намагатися записувати відео своїх тренувань", - написала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час пологів Аніта Луценко погодилася на кесарів розтин

Нагадаємо, 7 червня Аніта Луценко народила доньку. Це перша її дитина. Вага дівчинки — 3,53 кг, зріст — 54 см. Ім'я батька жінка не називає.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко показала фігуру після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути